MIDDLEMAN

Pokud něco prodáváte nebo sháníte, pište sem. Za výsledný obchod neručíme.
MarekBurget

Re: MIDDLEMAN

#11 Příspěvekod MarekBurget » 29 čer 2016, 13:33

TheAmazingCave píše:
Ponúkam sa ako MIDDLEMAN

Chceš predať kredity za peniaze, ale bojíš sa že keď pošleš kredity peniaze od kupujucého neuvidíš?

Čo kto je to MIDDLEMAN?

Middleman je vlastne nejaký prostredník medzi predavajúcim a kupujúcim.
Middleman funguje tak že predavajúci a kupujúci si dohodne počet kreditov a čiastku.., pošlu mi kredity a peniaze (paypal), psc..
a ja predavajucému pošlem peniaze a kupujúcemu kredity.

Aku máte záruku že Vás oboch neokradnem?

Karma 75+, čestné slovo a keby som Vás okradol a vy by ste predložili adminom dôkazy.. kludňe sa necham zabanovať/zrušiť účet :)

Uspešne úzavrete vymeny/obchody:

00.
01.
02.
03.

Aj ja sa možem ponuknuť ako middleman, ak máte zaujem. :) Ak by nahodou cave nemal čas. :)
Naposledy upravil(a) MarekBurget dne 29 čer 2016, 13:37, celkem upraveno 1 x.

DenOwq
Věk: 28

#12 Příspěvekod DenOwq » 29 čer 2016, 13:35

Už tím, jak nevíš kde psát mezery okolo čárek mě odrazuješ tě využít.
Muhahha.

MarekBurget

#13 Příspěvekod MarekBurget » 29 čer 2016, 13:36

DenOwq píše:Už tím, jak nevíš kde psát mezery okolo čárek mě odrazuješ tě využít.

Sorry, písané na rýchlo :)

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod izyy » 29 čer 2016, 20:10

Scamer ide robiť middláka oje burgiňa to nemyslíš vážne :lol: :lol:

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Teiichi » 29 čer 2016, 20:21

Tak když už tu máme tolik middleman-ů, tak se přidám taky :D

Kiddo version: Kdibi ste chtěli tak múžete viužít i mě jako middlemana kdibi nahodou neměly čas ostatni.

Ikki´s version: Nemám zájem přímo se nabízet, ale kdyby někdo chtěl důvěryhodného člověka na trade, tak stačí PM (R.I.P me).
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod izyy » 29 čer 2016, 20:27

No po tvojich topicoch neviem, či ťa tu niekto bude brať za plne dôveryhodného :D

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod variodriver » 29 čer 2016, 20:38

No, já middleman nebudu, nevidím důvod. Je tu spousty supportů, nic bych z toho neměl, vypadal bych nedůveryhodně. :D Prostě nevidím důvod.
Obrázek
ObrázekObrázek

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod Teiichi » 29 čer 2016, 20:49

variodriver píše:No, já middleman nebudu, nevidím důvod. Je tu spousty supportů, nic bych z toho neměl, vypadal bych nedůveryhodně. :D Prostě nevidím důvod.

Oni se nabízí aby mohli okrádát, nebo z toho mít nějaký "výdělek", který mít určitě nebudou :D

izyy píše:No po tvojich topicoch neviem, či ťa tu niekto bude brať za plne dôveryhodného :D

Po jakých topicích? :o Mám tu topici akorát ohledně mé práce a mých nabídek, nic z toho by ze mě nemělo dělat nedůvěryhodného :o
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

nejento
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod nejento » 29 čer 2016, 22:29

Pravidla nákupu a prodeje: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=104&t=29440

Osmé pravidlo a dodatek.

Důležité informace – Pravidla příspěvků píše:Je zakázáno vykupovat kredity pouze za účelem obchodování a dalšího přeprodeje. Nakoupené kredity musí sloužit výhradně k vlastní spotřebě na nákup nebo prodlužování pronájmu.

Při nedodržení bodu č. 8 můžou být Vaše převody kreditů zamítnuty. Mějte na paměti, že jsme nikdy nikde oficiálně nenapsali, že na převod kreditů máte právo, vždy jsme to dělali pouze z dobré vůle, ale rozhodně ne proto, aby toho lidi zneužívali a dělali si z toho byznys.

Toto se vztahuje i na prostředníky.

//LOCK
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Prodám / koupím“