mobilniplatby.cz kúpim opravený script
-
mobilniplatby.cz kúpim opravený script
Zdravím, tu na fóre je script už ale nefunkčný pre mobilniplatby.cz kto mi ho opraví a za koľko €?
-
Re: mobilniplatby.cz kúpim opravený script
Proč mi tedy před týdnem fungoval? 

- Aishak
Je jich tu myslím více. Stačí najít ten správný
myslím, že bude v návodech.

-
Port2 píše:Proč mi tedy před týdnem fungoval?
Hm a mohol by si ho mne aj poslať?

-
Je v návodech, nechce se mi hledat.
-
To Vám robí taký problém stiahnuť z Vášho webu script, pomazať hesla a ip a hodiť to sem alebo do správy? Ja som funkčný hľadal doteraz a nenašiel som, troška ochoty chlopi 
Jháj dal som na iný webhosting script a fachčí to

Jháj dal som na iný webhosting script a fachčí to

- Aishak
Lipolka, jsem rád, že už ti to funguje.
K tvému dotazu. Když lidem dělá problém projít toto forum, kde to 100% někde je a 100% funkční tak proč my bychom měli dělat práci navíc? Chápu, že v tomto případě si měl/a problém s webhostingem.
Script bych sem dal, kdybych ho na nějakém serveru měl. Tento "byzbys" už dávno nedělám, ale jinak scripty mám vyzkoušený a tak vím, že fungují
Kdybys ještě něco potřeboval/a tak mi můžeš napsat SZ a rád pomůžu.
K tvému dotazu. Když lidem dělá problém projít toto forum, kde to 100% někde je a 100% funkční tak proč my bychom měli dělat práci navíc? Chápu, že v tomto případě si měl/a problém s webhostingem.
Script bych sem dal, kdybych ho na nějakém serveru měl. Tento "byzbys" už dávno nedělám, ale jinak scripty mám vyzkoušený a tak vím, že fungují

Kdybys ještě něco potřeboval/a tak mi můžeš napsat SZ a rád pomůžu.
-
Viem ako to chodí, väčšinou maličké deti stiahnu script ani ho nerozbalia a už píšu, že im nejde to je tak v 70% prípadoch
ak ho rozbalia tak nepozorne si prečítajú pekne napísaný návod a domrvia ho to je asi tak 25% prípadov a zvyšných 5% je oprávnene písať, že im to nejde, napr. ako ja, už som si bol istý, že robím všetko dobre, skúšal som cca 3 hodiny a stále nič nepomáhalo lebo webhosting bol "zlý" tak som už beznádejne pýtal opravený script lebo som sa dočítal aj jeden to nepriamo písal, že ho má opravený ale chce peniaze čo chápem tak som ho chcel kúpiť
ale script bol v pohode len "zlý" webhosting. A v tom testovacom emulátore by bolo dobre ak by dopísali, že pm blabla písať nemusia
mne to bralo ako SMS ktorú sa nedalo spracovať automaticky, lebo bola v zlom tvare, ale bol som v tom, že bola v dobrom, už som hľadal chybu, že 99 kč napísať v tvare 99.000 lebo vraj raz zmenili system a chceli namiesto 2 núl tri (hlúpe zákony určite) tak som už skúšal všeličo, no bolo už 23:24 a ráno mi trebalo ist do prace tak som šiel spať ale v tom mi svitlo, že skusim bez pm blabla
a ide to 
Dopíšte tam k návodom, že nech skúsia na rôznych webhostingoch ak im to nechce ísť a sú si istý, že nikde nerobia chybu.
INAK FAKT VELKA VDAKA ATOROVI ZE TO UDRZIAVA ZADARMO A MOZNO PRE DOBRY POCIT! SÍCE AK BY TO BOLO SPOPLATNENE symbolicky 30 kč 1€ tak aspon niečo by sa mu šiklo, myslím, že aj viac ako niečo.

Dopíšte tam k návodom, že nech skúsia na rôznych webhostingoch ak im to nechce ísť a sú si istý, že nikde nerobia chybu.
INAK FAKT VELKA VDAKA ATOROVI ZE TO UDRZIAVA ZADARMO A MOZNO PRE DOBRY POCIT! SÍCE AK BY TO BOLO SPOPLATNENE symbolicky 30 kč 1€ tak aspon niečo by sa mu šiklo, myslím, že aj viac ako niečo.
- Aishak
Toto forum slouží jako technická podpora k serverům poskytujícím od Fakahedy zdarma. Pokud sem někdo umístí nějaký script, plugin a další věci (nepočítám sekci Prodej) tak je to součástí podpory a je to samozřejmě zdarma 
Autor by si samozřejmě něco zasloužil, ale na druhou stranu je to jednoduchý script, který bys sehnal v pohodě i někde na netu (taktéž zdarma). Případně sám udělal, pokud máš alespoň základní znalost PHP nebo jiného jazyku.

Autor by si samozřejmě něco zasloužil, ale na druhou stranu je to jednoduchý script, který bys sehnal v pohodě i někde na netu (taktéž zdarma). Případně sám udělal, pokud máš alespoň základní znalost PHP nebo jiného jazyku.