Zdravíčko,
půjdu rovnou k věci, hledám nějakého programátora, který by byl schopný mi pomoct s nastavením CS:GO serverů.
Konkrétně by šlo o nahrání pluginů na server, jejich přeložení a případně o vytvoření nějakých dalších pluginů na míru.
Mohu nabídnout dlouhodobou spolupráci na projektu, kterému by jsem dělal propagaci na svém kanále no a samozřejmě jsem schopný poskytnout i finanční odměnu za nastavení serverů a za případné jejich spravování.
Hledám jenom vážné zájemce, kteří v tom už nějaký ten pátek chodí a né nějaké laiky, kteří jediné co umí tak je nahrát plugin.
Pokud by tedy někdo z vás měl zájem, tak mě můžete kontaktovat na mém emailu : zeddylp@gmail.com, kde upřesním o co konkrétně by šlo.
A případně by jsem chtěl poprosit, aby jste mi v tom emailu rovnou napsali něco málo o sobě, nějaké reference na čem jste už pracovali a takovýhle, ať vím.
To je vše.
S pozdravem,
Zeddy.
[Sháním] Programátora (CS:GO servery)
-
- DenOwq
- Věk: 28
Re: [Sháním] Programátora (CS:GO servery)
Nevím jestli tu přímo najdeš Pawn (c++) programátora, který už má nějakou zkušenost. Spíše doporučuji si najít nějakého zahraničního programátora který je schopný to napsat tak, jak si přeješ.
Sám jsem si do TF2 (sourcemod) dělal jeden plugin a myslel jsem, že se zabiju, tak nepřehledný kód a jazyk nikdo asi neviděl.
Sám jsem si do TF2 (sourcemod) dělal jeden plugin a myslel jsem, že se zabiju, tak nepřehledný kód a jazyk nikdo asi neviděl.
Muhahha.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak srovnávat Pawn s Javou opravdu nejde.DenOwq píše:Sám jsem si do TF2 (sourcemod) dělal jeden plugin a myslel jsem, že se zabiju, tak nepřehledný kód a jazyk nikdo asi neviděl.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- DenOwq
- Věk: 28
Umím i jiné jazyky, říkam že je to hnusný jazyk xD
Muhahha.