Music bot nejde vypnout ani zapnout

Technická podpora k herním serverům TS3 Music Bot
Message
Autor
Fred_CZ_
Příspěvky: 1
Registrován: 27 čer 2017, 19:30
Reputation: 0

Music bot nejde vypnout ani zapnout

#1 Příspěvekod Fred_CZ_ » 27 čer 2017, 19:33

Music bot nejde vypnout ani zapnout, jak zjistim čiselnou ip Teamspeak serveru (qplay.cz), music bot stále nefunguje, ptal jsem se na ticketech. Po 5 hodinách mi nejsou schopni odpovědět...


Děkuji za každou odpověd..

Jestli někdo poradí jak ho nastavit?

Uživatelský avatar
joker
Příspěvky: 116
Věk: 24
Registrován: 25 srp 2015, 14:10
Reputation: 2

Re: Music bot nejde vypnout ani zapnout

#2 Příspěvekod joker » 31 pro 2017, 23:55

ping qplay.cz do konzole (MAGIC)
ChatbanSystém (CS 1.6): https://github.com/Kalendarky/chatban/releases
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Menežéris.

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3935
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Music bot nejde vypnout ani zapnout

#3 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 31 pro 2017, 23:56

27 čer 2017, 19:33 dle mě ani toho bota nemá již.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „TS3 Music Bot“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti