TS3 bot Settings

Technická podpora k herním serverům TS3 Music Bot
Message
Autor
Uživatelský avatar
TheLaoming
Příspěvky: 311
Věk: 21
Registrován: 14 bře 2015, 20:42
Reputation: 0
Bydliště: Ostrava !!!
Kontaktovat uživatele:

TS3 bot Settings

#1 Příspěvekod TheLaoming » 22 pro 2016, 19:16

82.208.17.63:27364

Zdar, normálně po zakoupení music bota jsem nahrál písničky, bot funguje, avšak nemám tam možnost Settings , Logs, atd...viz screen: https://ctrlv.cz/u3iR

Normálně jsem se přihlásil přes fakahedu ts3 music bot a nemám to tam. :)

Dále take změním v control panelu jméno, restartuju, kicknu a nic, nastaví to deffaultní nick a to "Music Bot".
Obrázek
AmxModx pawner, former maper. You can contact me on my Steam
Obrázek

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3886
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: TS3 bot Settings

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 22 pro 2016, 19:39

Nepoužíváš user heslo?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

Uživatelský avatar
TheLaoming
Příspěvky: 311
Věk: 21
Registrován: 14 bře 2015, 20:42
Reputation: 0
Bydliště: Ostrava !!!
Kontaktovat uživatele:

Re: TS3 bot Settings

#3 Příspěvekod TheLaoming » 22 pro 2016, 19:48

Ne...zkusil sem user, i admin heslo.

-- 24 pro 2016, 13:44 --

Dobře, už se to vyřešilo. Teď bych měl jen jednu otázku. Mám playlist vytvořený, kde je asi cca 120 písniček. No a Bot všechny ty písničky náhodně přehrává a když večer odejdu z teamspeaku a ráno přijdu, bot už nehraje protože ten playlist dohraje. Přitom mám zaškrklý repeat, nevíte co stím a aby se písničky opakovaly po dohrání ?

Screen: https://nahraj.to/1BLd
Obrázek
AmxModx pawner, former maper. You can contact me on my Steam
Obrázek

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 817
Věk: 19
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 22
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: TS3 bot Settings

#4 Příspěvekod Teiichi » 22 led 2017, 19:42

Napiš do chatu hned při spuštění "!repeat".
Mě to v administraci taky nefunguje, příkazem ano.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”


Zpět na „TS3 Music Bot“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti