Server Konzole

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
BlackLight
Příspěvky: 185
Registrován: 01 říj 2011, 12:40
Reputation: 0
Bydliště: Zlín

Server Konzole

#1 Příspěvekod BlackLight » 09 dub 2012, 19:48

Existuje nějaký funkční plugin podobný pluginu MCTelnet ? Nebo jakým způsobem můžu u sebe na pc mít zapnutou server konzoly ?
93.91.250.134:27475
www.X-Craft.eu
Pomohl jsem ti ? Odměň mě karmou !

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9188
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Server Konzole

#2 Příspěvekod nejento » 09 dub 2012, 19:50

MilkAdmin. Jenom je to na internetu.
Obrázek

Uživatelský avatar
BlackLight
Příspěvky: 185
Registrován: 01 říj 2011, 12:40
Reputation: 0
Bydliště: Zlín

Re: Server Konzole

#3 Příspěvekod BlackLight » 09 dub 2012, 19:53

Znám, ten zrovna nechci. Potřebuji nějaký v CMD a ne na internetu.
93.91.250.134:27475
www.X-Craft.eu
Pomohl jsem ti ? Odměň mě karmou !

Uživatelský avatar
Vojko
Příspěvky: 3247
Věk: 20
Registrován: 24 dub 2011, 11:47
Reputation: 0
Bydliště: Slovensko, Bratislava

Re: Server Konzole

#4 Příspěvekod Vojko » 09 dub 2012, 19:54

Pokiaľ ešte chvíľu počkáš, tak nový web bude mať túto možnosť.
Myslím nový web Fakaheda.eu samozrejme :D
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Uživatelský avatar
BlackLight
Příspěvky: 185
Registrován: 01 říj 2011, 12:40
Reputation: 0
Bydliště: Zlín

Re: Server Konzole

#5 Příspěvekod BlackLight » 09 dub 2012, 19:55

Ale to bude zase na webu ne ? :-)
93.91.250.134:27475
www.X-Craft.eu
Pomohl jsem ti ? Odměň mě karmou !

Uživatelský avatar
Vojko
Příspěvky: 3247
Věk: 20
Registrován: 24 dub 2011, 11:47
Reputation: 0
Bydliště: Slovensko, Bratislava

Re: Server Konzole

#6 Příspěvekod Vojko » 09 dub 2012, 20:03

Bude no ... :D
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Uživatelský avatar
BlackLight
Příspěvky: 185
Registrován: 01 říj 2011, 12:40
Reputation: 0
Bydliště: Zlín

Re: Server Konzole

#7 Příspěvekod BlackLight » 09 dub 2012, 20:06

To je na nic :(
93.91.250.134:27475
www.X-Craft.eu
Pomohl jsem ti ? Odměň mě karmou !

Uživatelský avatar
Vojko
Příspěvky: 3247
Věk: 20
Registrován: 24 dub 2011, 11:47
Reputation: 0
Bydliště: Slovensko, Bratislava

Re: Server Konzole

#8 Příspěvekod Vojko » 09 dub 2012, 20:08

A prečo nie mcT ?
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Uživatelský avatar
BlackLight
Příspěvky: 185
Registrován: 01 říj 2011, 12:40
Reputation: 0
Bydliště: Zlín

Re: Server Konzole

#9 Příspěvekod BlackLight » 09 dub 2012, 20:09

Protože nejede :(
93.91.250.134:27475
www.X-Craft.eu
Pomohl jsem ti ? Odměň mě karmou !

TIGERHax
Příspěvky: 395
Registrován: 27 čer 2011, 11:41
Reputation: 0

Re: Server Konzole

#10 Příspěvekod TIGERHax » 09 dub 2012, 20:31

minecraft rcon tool daj na google


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů