Nastavení modu, zpřístupnění neoriginálních klientů

Technická podpora ke hře Call of Duty 4
Travojed

Nastavení modu, zpřístupnění neoriginálních klientů

#1 Příspěvekod Travojed » 18 pro 2010, 19:10

Dobry den, mam problem od doby kdy jsem u vas koupil server, uz jsem se to snazil resit v mini chatu, ale tam to nema vyznam, takove veci se musi resit topicem..

Nejde mi od zacatku spustit server s modem, ktery jsem stahl uz ze 4 ruznych stranek, jedna se o modu "promodlive204" normalni mod, ktery ted je nejhranejsi..Uz se na to dival jeden kluk ktery tomu rozumi.Vse mi nastavil, jak ma byt a zase to nejede..Prosimvas timto, aby jste se na to prosim podivali :( Moc vas prosim, dam vam klidne me prihlasovaci udaje, udelam vse proto, aby mi to po dvou tydnech konecne jelo :( Dekuji vam mnohokrat..

Jedna se o port : 217.11.249.92:27637 (lambda.fakaheda.eu:27637)

Jeste jednou dekuji S pozdravem artclan.eu

Travojed

Re: Problem se serverem..

#2 Příspěvekod Travojed » 18 pro 2010, 19:15

a jestli by to slo nastavit aby to slo i tem co nemaji original, tak by to bylo skvele, jakmile to udelam, nejede vubec server :(

Dj Hotys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Dj Hotys » 18 pro 2010, 19:29

Dej mi vědět na skype až tu budeš (djhotys), popřípadě trochu rozveď jakej máš přesně problém, nebo jakou ti to píše chybu...
81.0.217.183:27429 Skill Server [CZ] - [HC] - [v1.7] - [OpenWarfare2 MW2] - (http://www.skillserver.cz)
Obrázek

Travojed

#4 Příspěvekod Travojed » 18 pro 2010, 19:34

Dj Hotys píše:Dej mi vědět na skype až tu budeš (djhotys), popřípadě trochu rozveď jakej máš přesně problém, nebo jakou ti to píše chybu...
Ahoj, vsak ty jsi mi to resil :) dela to porad binec, a jak sem odbanoval tu ip tak zase jdou jen original, treba jsem mel zabanovanou zlou ip..kdyztak jdu na skype

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod MiniMe » 19 pro 2010, 15:36

DJ Hotys tady už jednou blbě radil ohledně zpřístupnění pro neoriginál (Sdělil zákazníkovi s COD:UO serverem IP od COD2). Takže i pro něj, už jsem to psal i jinde: Musí se zabanovat IP master serveru v control panelu. Master server je pro každou hru jiný. Zjistíte ho z DEBUG logu, najdete tam výpis:

Kód: Vybrat vše

Resolving cod4master.activision.com
cod4master.activision.com resolved to 63.146.124.21:20810
Hitch warning: 6040 msec frame time
Sending heartbeat to cod4master.activision.com

Ekvivalentně pro další hry jsou master servery na těchto doménách:
COD - codmaster.activision.com
COD:UO - coduomaster.activision.com
COD2 - cod2master.activision.com
COD4 - cod4master.activision.com

IP z techto domen zjistite napriklad prikazem nslookup:
nslookup.PNG
nslookup.PNG (34.31 KiB) Zobrazeno 9080 x

Po zabanování této IP v control panelu a následném restartu server cca 15 minut nepojede, snaží se připojit na master server. Po těchto cca 15 minutách se rozjede a je možné se na něj připojit i s neoriginální hrou.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MiniMe » 19 pro 2010, 16:08

Mod uplne normalne funguje, nechapu kde jste meli problem...

EDIT: příště si prosímtě vymysli lepší název tématu!
FakaHeda admin

Dj Hotys
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení modu, zpřístupnění neoriginálních klientů

#7 Příspěvekod Dj Hotys » 19 pro 2010, 17:54

To je pravda že jednou špatně, protože jsem nevěděl že na každej díl CoD je jiné IP, ale chybama se člověk učí... To IP jsem zkopíroval z mého banlistu, takže v tom problém určitě nebyl.
Naposledy upravil(a) Dj Hotys dne 01 led 2011, 13:19, celkem upraveno 1 x.
81.0.217.183:27429 Skill Server [CZ] - [HC] - [v1.7] - [OpenWarfare2 MW2] - (http://www.skillserver.cz)
Obrázek

Travojed

#8 Příspěvekod Travojed » 23 pro 2010, 20:41

jj panove, nechci vas nejak urazit nebo tak, ale tak to bylo nastavene i predtim a nejelo to :D jdu zaridit aby to nekdo skusil po mesici :) kdy to skonci-..ani jedna hra na nem zahrata diky vasi fajn administraci :)

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod MiniMe » 23 pro 2010, 22:49

Ja nechci urazit Tebe, ale je tvuj problem, ze se ozves az po 14-ti dnech. Co se tyce modu, mel jsi nastaveny fs_game (mod v CP) do slozky, ve ktere nic nebylo, tak je jasne, ze se mod nenacte. Jakmile jsem tam nakopiroval soubory modu a restartoval, hned to bez jakehokoliv problemu najelo. Co se tyce zabanovani IP master serveru, nikde neni napsano, ze toto podporujeme. Navic u zadneho jineho hostingu bys to nejspis sam nastavit neumel... nikde jsem nevidel v administraci moznost banovani na urovni firewallu.

To jak ti to trha zily je ostatne videt na tom, ze napisu nejakou radu na foru a ty odpovis po 4-rech dnech. Tak se prosim zamysli nad sebou a prestan hazet spinu na administraci.
FakaHeda admin

Travojed

#10 Příspěvekod Travojed » 31 pro 2010, 12:54

MiniMe píše:Ja nechci urazit Tebe, ale je tvuj problem, ze se ozves az po 14-ti dnech. Co se tyce modu, mel jsi nastaveny fs_game (mod v CP) do slozky, ve ktere nic nebylo, tak je jasne, ze se mod nenacte. Jakmile jsem tam nakopiroval soubory modu a restartoval, hned to bez jakehokoliv problemu najelo. Co se tyce zabanovani IP master serveru, nikde neni napsano, ze toto podporujeme. Navic u zadneho jineho hostingu bys to nejspis sam nastavit neumel... nikde jsem nevidel v administraci moznost banovani na urovni firewallu.

To jak ti to trha zily je ostatne videt na tom, ze napisu nejakou radu na foru a ty odpovis po 4-rech dnech. Tak se prosim zamysli nad sebou a prestan hazet spinu na administraci.
MiniMe ty tu po pravde nemas vubec co delat..Nechapu tvou pomoc teda.Kazdeho tu mrdas za to jake dava temata atak, ale ze bys hned poradil to neee !!! Od toho je forum, aby sem tu nemusel sedet cely den 24h denne a cumel jestli si mi neodepsal ! Muzu si zde dojit snad pro odpoved kdy uznam za vhodne, to ze nejste schopni to prednastavit tak, ze se vtom vyzna ani "lajk" to je jen a jen vase minus, pak tu ctes same "kktske topicy", protoze se vtom nekdo kdo si zde prvne koupi server VUBEC nevyzna..

Priklad co si psal "Co se tyce modu, mel jsi nastaveny fs_game blablabla" rekni mi ty chytry, co ztoho vycte nejaky novacek ?! Diky alespon, ze uz to jede, protoze tady jsem skoncil ! Pozadal jsem o TS3 a opet cekam 3 dny...MiniMe proste stebou se bavit, je jak s "dementem" , ktery se SNAZI poradit, ale pritom mu to vubec nejde..Pak tu muzes nadavat na vsecky jak snob ...

Zpět na „Call of Duty 4 : Modern Warfare“