Konzole serveru

Technická podpora k herním serverům RUST
Message
Autor
L4RRY
Příspěvky: 1
Registrován: 13 zář 2017, 10:42
Reputation: 0

Konzole serveru

#1 Příspěvekod L4RRY » 13 zář 2017, 10:45

Zdravím, pokoušel jsem se nastavit RustAdmin dle návodu zde na fóru a nedaří se mi připojit. Když jsem tedy chtěl používat konzoli přímo na fakahedě píše mi konzole na každý příkaz "Connection is closed...". Netušíte někdo, kde by mohl být problém?

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5378
Věk: 18
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 13
Bydliště: Liptov
Kontaktovat uživatele:

Re: Konzole serveru

#2 Příspěvekod Smexhy » 14 zář 2017, 01:20

Prosím, dodaj IP adresu tvojho servera.

Uživatelský avatar
variodriver
Příspěvky: 1024
Věk: 9
Registrován: 08 lis 2015, 00:04
Reputation: 36
Bydliště: Pod mostem - Zabavili mi dům :(
Kontaktovat uživatele:

Re: Konzole serveru

#3 Příspěvekod variodriver » 14 zář 2017, 07:05

Má problém s consolí u FH, tak asi server u FH mít bude :D

URL vypadá nějak takto: https://www.fakaheda.eu/control_panel/game_servers/<NAZEV SERVERU>/console
Zkus ten zacatek zmenit na http. Akorát to pak nebudes mit tolik zabezpecene
Spoiler: zobrazit
Naštval jsem tě? Nezapomeň mi dát rep -

Obrázek
ObrázekObrázek <--- Survival server

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3383
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 21
Kontaktovat uživatele:

Re: Konzole serveru

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 14 zář 2017, 17:22

Případně jestli nemáš nějaké VPN které to může blokovat, antivir nebo něco..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek


Zpět na „RUST“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host