Jak přidam mod do již běžícího servru?

Message
Autor
Makicz
Příspěvky: 16
Registrován: 10 kvě 2013, 19:35
Reputation: 0

Jak přidam mod do již běžícího servru?

#1 Příspěvekod Makicz » 08 úno 2015, 09:31

93.91.250.153:27865

Ahoj potreboval bych poradit jak přidám další mody na server bez nutnosti vytvářet novou mapu?

Děkuji
93.91.240.151:27998

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přidam mod do již běžícího servru?

#2 Příspěvekod Atimaster » 08 úno 2015, 11:39

Ahoj, tvůj dotaz je zvláštní, protože hned pod tvým dotazem je stejný dotaz, první koukni na něj a pak se když tak ozvi znovu, kdyby si něco nevěděl :)

ZDE
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Makicz
Příspěvky: 16
Registrován: 10 kvě 2013, 19:35
Reputation: 0

Re: Jak přidam mod do již běžícího servru?

#3 Příspěvekod Makicz » 08 úno 2015, 13:02

No jestli se nepletu tak tam je napsano jak dostat mody na novy server,ale ja bych potreboval poradit
jak pridat do jiz beziciho servru dalsi mody,bez nutnosti vytvorit novou mapu.
Viz nadpis Tematu.
Takze si myslim ze muj dotaz je jiny...

-- 08 Feb 2015, 17:19 --

Tak uz jsem na to prisel:
1/Ulozit hru ze servru do pc.
2/Dat Nacist svet (save) z bodu 1/
3/Kliknout na prislusny SAVE a dat Zmenit Nastaveni
4/Provest patricne zmeny a ulozit.
5/Nahrat Zpet na server.
6/Spustit server.

Prijemne hrani.
93.91.240.151:27998

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přidam mod do již běžícího servru?

#4 Příspěvekod Atimaster » 09 úno 2015, 01:24

To přesně je tam napsáno, uložit si hru do pc (save), dat mody a pak zkopirovat save na server a je hotovo, dotaz byl stejny :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Makicz
Příspěvky: 16
Registrován: 10 kvě 2013, 19:35
Reputation: 0

Re: Jak přidam mod do již běžícího servru?

#5 Příspěvekod Makicz » 09 úno 2015, 13:23

Ja to bral jako jak dostat mody na novy server ze o tom je ten topik,proto jsem ten svuj nazval:Jak přidam mod do již běžícího servru?
SE hraju kratce takze jsem nezkoumal moznosti az na navrh kamaradu jsem se zacal zajmat o mody :).
Jinak ano ted to taky vidim ze muj dotaz byl bezmala stejny :).
Takze se omlouvam za spam.
A Nebylo by spatne to napsat do "Navodu"

Dik
93.91.240.151:27998

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přidam mod do již běžícího servru?

#6 Příspěvekod Atimaster » 09 úno 2015, 19:32

V pohodě, do návodu to dávat budu, jen jak se mi trošku uleví od práce..
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „Space Engineers“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host