Mody+dotaz

Message
Autor
Tonyczek
Příspěvky: 3
Registrován: 20 lis 2012, 22:26
Reputation: 0

Mody+dotaz

#1 Příspěvekod Tonyczek » 22 pro 2014, 19:23

Ip: 93.91.250.153:27747
Dobrý den chtěl bych poprosit .
Jak můžu přidávat do hry mody ? Zkusil jsem to ale nějak to nešlo.
Pak ke spuštění , ,, Vanila,, to chápu to je čistá verze bez módu či přídavku
ale nevim na co je ,,extenders,, a ani to nešlo spustit server
Moc Děkuju a hezký Vánoce

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Mody+dotaz

#2 Příspěvekod Atimaster » 26 pro 2014, 03:32

Ahoj, ve Workshopu si označ módy které chceš, ve hře v nastavení single si je nahrej na mapu a ulož, save si překopíruj do FTP a máš hotovo. Je to nejjednodušší postup který můžeš udělat a nic nemůžeš zkazit.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Tonyczek
Příspěvky: 3
Registrován: 20 lis 2012, 22:26
Reputation: 0

Re: Mody+dotaz

#3 Příspěvekod Tonyczek » 29 pro 2014, 11:31

Děkuju moc :)

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Mody+dotaz

#4 Příspěvekod Atimaster » 29 pro 2014, 13:49

V pohodě, když budeš potřebovat pomoc, tak se zeptej..
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „Space Engineers“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host