Nefunkční autosave

Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1235
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Nefunkční autosave

#1 Příspěvekod Austin » 08 srp 2014, 14:39

http://forums.keenswh.com/post/autosave ... 42-7028713
Aktuálně na serverech nefunguje vůbec ukládání mapy, tzn po jakémkoliv restartu serveru je vše od vytvoření mapy ztraceno.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
gogo123123
Příspěvky: 105
Registrován: 16 úno 2014, 22:57
Reputation: 0

Re: Nefunkční autosave

#2 Příspěvekod gogo123123 » 19 srp 2014, 12:33

93.91.250.107:27340 na problém som prišiel stači si v zakladných nastaveniach serveru prepnuť mapa tak aby ste tam nemali že vytvoriť novu mapu. Lebo ak tam to mate že vytvoriť novu mapu tak automaticky po reštarte ju spravy.
IP: 93.91.250.142:27530
Obrázek

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1235
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční autosave

#3 Příspěvekod Austin » 21 srp 2014, 21:06

To je něco jiného, problém s autosavem už byl opravený tuším že minulý týden.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Makicz
Příspěvky: 16
Registrován: 10 kvě 2013, 19:35
Reputation: 0

Re: Nefunkční autosave

#4 Příspěvekod Makicz » 16 úno 2015, 16:51

93.91.250.107:27536

Zdravim
Od soboty nam nefunguje autosave.
Tak se chci zeptat co se s tim da delat krom toho ze bych porad pred odchodem ukladal hru a pak pred vstupem na server musel hru upnout a spustit?
Prijde mi to dost omezujici a kdyz nas hraje vic tak je to jaksi na dve veci.
93.91.240.151:27998

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční autosave

#5 Příspěvekod Qefik » 16 úno 2015, 21:16

To bude lepší napsat ticket.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční autosave

#6 Příspěvekod Atimaster » 17 úno 2015, 22:38

Nefunguje, přestal opět fungovat po update - bohužel. Takže jak píšeš, uložit a nahrát, taky to tak dělám.... Ticket ti nepomůže, FH s tím nemá nic společného, to je chyba nastavení serveru od výrobce.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „Space Engineers“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host