[Plugin / nastavení] Změna modelu rukavic / rukou / arms

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
TOMEXcz

[Plugin / nastavení] Změna modelu rukavic / rukou / arms

#1 Příspěvekod TOMEXcz » 05 čer 2016, 20:10

Server IP: 81.0.217.178:27634

Dobrý den,
Potřebuji poradit, jak mám nastavit custom model rukou / rukavic na server.

Zkusil jsem již tyto dva pluginy:
- [CS:GO] Skins Chooser (Plugin zobrazí !model menu, ale mám s ním problém popsaný níže...)
- Sm_Skinchooser (Plugin nezobrazuje !model menu, chybu má více uživatelů, viz. poslední komenty pod pluginem)

Plugin s názvem [CS:GO] Skins Chooser mi nejspíše funguje, ale nevím kam mám nahrát všechny soubory tak, aby když je pak lidé stáhnou při připojení tak aby se model zobrazoval. Protože když sem je nahrál tak, jak jsem myslel že to bude správně tak to nezobrazovalo errory, ani ruce... Prostě neviditelné ruce :D
Plugin jsem nastavil tak, aby vzal .mdl soubor ... a .vtf atd.. jsem nahrál do materials jako se nahrávají skiny běžně.

Takže má otázka zní, jak a kam mam nahrát soubory přiložené k příspěvku, tak abych viděl po zvolení daný skin rukou / rukavic ve hře?

(Všechny soubory skinu přikládám do přílohy. Jedná se o model rukavic pro CT a T.)
Přílohy
HellRaisers Rukavice Tomex.zip
CT a T model rukavic se všemi dalšími soubory potřebnými pro dosazení na server...
(1.68 MiB) Staženo 266 x
Sometimes you´re up, sometimes you´re down... And that´s the thing called LIFE. :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: [Plugin / nastavení] Změna modelu rukavic / rukou / arms

#2 Příspěvekod Mysteria » 05 čer 2016, 21:11

Ten skin byl takhle ke stažení jo? Většinou bývají už pěkně roztříděný do složek, takže stačí nahrát nebo by k tomu alespoň měl být nějaký .txt soubor, kde bude uvedeno, co kam nahrát. Každopádně budou to určitě složky materials a models, co kam konkrétně si už musíš zjistit tam, kde jsi to stahoval.

TOMEXcz

#3 Příspěvekod TOMEXcz » 07 čer 2016, 18:07

Právě že tyto modely mi byly udělané na požadavek...
A tyto soubory z toho vznikly :D
Týpek mi je poslal, a dál nevím co s nimi.
Sometimes you´re up, sometimes you´re down... And that´s the thing called LIFE. :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 08 čer 2016, 01:21

V tom případě si někde třeba na GameBanana stáhni nějaký jiný skin, který to bude mít rozděleno do složek a podle názvů souborů a jejich přípon si tak rozděl i ten svůj.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“