[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.2]

Message
Autor
Uživatelský avatar
LpBahos
Příspěvky: 934
Věk: 17
Registrován: 30 dub 2013, 15:52
Reputation: 0
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#621 Příspěvekod LpBahos » 19 pro 2013, 20:19

Mysty díky mám to :D Ale jak zadám ty údaje tak to příjme pak tam je tlačítko

Kód: Vybrat vše

Vložit potřebná data do MySQL databáze
já na to kliknu a to napíše:


UltraBans Extended Web Banlist - Instalace

Gratulujeme, nová data byla úspěšně vložena do MySQL databáze.
Litujeme, ale vložení dat do MySQL databáze se nezdařilo (chyba: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'admin' in 'field list').

Založení administrátorského účtu:

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9109
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#622 Příspěvekod Mysteria » 19 pro 2013, 21:20

Podívej se přes PHPMyAdmina do databáze, do tabulky banlist a podívej se, jestli v ní máš alespoň 1 řádek. Pokud ne, tak jdi na server, třeba sám sebe vyhoď, aby jsi tam měl alespoň jeden řádek. Pak smaž tabulky začínající ubewb_ a nainstaluj to znova.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9109
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#623 Příspěvekod Mysteria » 19 pro 2013, 22:30

Rychlý fix problémů s nemožností odesílat email z formulářů:

Zdravím, přináším fixnutí problémů s nemožností odesílat formuláře, za kterou vděčíme nějakýmu blbečkovi co změnil heslo do schránky, kterou jsem na to používal.
Pro opravení stačí stáhnout tenhle soubor http://rghost.net/private/51245230/fadc ... 21a73743eb a nahrát jej do složky banlist/app/classes a nahradit jím ten původní.

Pokud se bude daný problém opakovat, dám k dispozici návod, jak si vytvořit vlastní email, přes který budou chodit žádosti, případně nezbývá než počkat na UBEWB 3.0, který má (bude mít) tohle (a nejenom tohle) řešený mnohem lépe.

Uživatelský avatar
Pgsa
Příspěvky: 225
Registrován: 31 led 2013, 15:16
Reputation: 0

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#624 Příspěvekod Pgsa » 27 pro 2013, 17:33

Reuploadol by si to? Súbor bol zmazaný :/ (Fix na formuláre)
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9109
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#625 Příspěvekod Mysteria » 27 pro 2013, 18:14

Máš to tam.

FikVodenka
Příspěvky: 280
Registrován: 27 led 2013, 18:48
Reputation: 0

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#626 Příspěvekod FikVodenka » 03 led 2014, 17:02

Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat musí na ten banlist být přesně ten plugin ultrabans a nebo mohu na ten banlist použít banovací plugin Figadmin ,který obyčejně používám.


Je to možné ?

vojtamaniak
Příspěvky: 3484
Věk: 18
Registrován: 18 úno 2012, 21:02
Reputation: 8

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#627 Příspěvekod vojtamaniak » 03 led 2014, 17:03

Teoreticky by to jít mohlo, ale určitě tam pár konfliktů bude. :)

FikVodenka
Příspěvky: 280
Registrován: 27 led 2013, 18:48
Reputation: 0

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#628 Příspěvekod FikVodenka » 03 led 2014, 17:08

Dobře děkuji za odpověd zkusím to kdybych měl nějaký problém ozvu se. :)

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9109
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#629 Příspěvekod Mysteria » 03 led 2014, 17:37

Teoreticky když přepíšeš dotazy do databáze, protože FigAdmin ji má jinou, tak by to mohlo fungovat bez problémů.

vojtamaniak
Příspěvky: 3484
Věk: 18
Registrován: 18 úno 2012, 21:02
Reputation: 8

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.1.0]

#630 Příspěvekod vojtamaniak » 03 led 2014, 17:38

Mysty, figadmin má sloupce převážně stejný, jediný problém by mohl být v tom sloupci type.


Zpět na „Návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host