[PHP] WebShop [2.0.0]

Message
Autor
Uživatelský avatar
zikl
Příspěvky: 1089
Věk: 23
Registrován: 28 led 2012, 15:44
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#11 Příspěvekod zikl » 07 bře 2013, 20:42

přilož sem ten soubor podívám se na to
ObrázekObrázek
Obrázek
Moje sestava:Seznam na CZC.CZ

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5373
Věk: 18
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 13
Bydliště: Liptov
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#12 Příspěvekod Smexhy » 07 bře 2013, 20:48

Poslal som pm...

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5373
Věk: 18
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 13
Bydliště: Liptov
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#13 Příspěvekod Smexhy » 07 bře 2013, 21:03

Takže spravil som to aj podľa tvojej rady a nič...stále vypisuje túto chybu:

Kód: Vybrat vše

Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting ')' in /data/f/a/fancraft.eu/web/webshop/predmety.php on line 465
Web na ktorom je WS: http://fancraft.eu/webshop/

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9110
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#14 Příspěvekod Mysteria » 07 bře 2013, 23:27

zdenda204: Díky.
Gotak: Buď jak píše zdenda začít znova, nebo si počkej na další verze, kde bude přidána podpora essentials + xAuth. Kdy to bude ti ale neřeknu.
SmeXhy: Pošli mi do PM soubor predmety.php, mrknu se ti na to, nejspíš tam máš jenom někde blbě ) nebo " ;)

Sejsel píše:Bug Report:
  • Poisonous potato má hezkou texturu :)
  • Nejdřív se načtou všechny obrázky, i z dalších stran, až poté pozadí tabulky.
S těma obrázkama je to jasný, obrázky se načítají přímo, kdežto pozadí tabulky je v JavaScriptu, takže ten čeká na všechny obrázky. Ale když to už jednou máš načtený, tak se to tahá z cache, takže pak už je to rychlejší, ale pracuju s možností paralerního načítání obrázků, někdy v dalších verzích.
Co je s Poisonous potato? Nějakej překlep, že je tam jinej obrázek, než by měl bejt? :D

Jinak díky všem za informace, pochvalu i hlášení bugů. Jsem rád, že se to líbí, alespoň je větší motivace to zlepšovat. :P

Uživatelský avatar
Sejsel
Příspěvky: 4131
Registrován: 19 čer 2011, 09:43
Reputation: 0
Bydliště: /home/sejsel/
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#15 Příspěvekod Sejsel » 07 bře 2013, 23:33

Jo, je tam repeater místo brambory :)
01101110011101010110001001110111

Uživatelský avatar
Pgsa
Příspěvky: 225
Registrován: 31 led 2013, 15:16
Reputation: 0

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#16 Příspěvekod Pgsa » 08 bře 2013, 00:11

Sakra... Nastavil som si ceny vsetkych predmetov a on mi crashne comp a musím odznovu :/
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9110
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 4
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#17 Příspěvekod Mysteria » 08 bře 2013, 00:20

Příjemnou zábavu, ale pořád je to jenom jeden parametr, já než jsem to udělal celé, tak to bylo možná tak 3 - 5 hodin čistého času. Jenom kopírovat ID a názvy.

Uživatelský avatar
Pgsa
Příspěvky: 225
Registrován: 31 led 2013, 15:16
Reputation: 0

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#18 Příspěvekod Pgsa » 08 bře 2013, 02:20

Ok mám to upravené prihlasovanie funguje ale tabulka sa nenacita. A otázka iConomy musí byť tiež na MySQL? Ak áno ak nastavím aby sa pri prechode nezmazala databáza s účtamy?
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5373
Věk: 18
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 13
Bydliště: Liptov
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#19 Příspěvekod Smexhy » 08 bře 2013, 08:51

Mysteria píše:SmeXhy: Pošli mi do PM soubor predmety.php, mrknu se ti na to, nejspíš tam máš jenom někde blbě ) nebo " ;)


Odoslané, dík za pomoc... ;)

Uživatelský avatar
zdenda204
Příspěvky: 3617
Věk: 28
Registrován: 23 kvě 2012, 21:38
Reputation: 0

Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]

#20 Příspěvekod zdenda204 » 08 bře 2013, 08:54

Pgsa: Musí být též na iConomy. Dole v souboru je část pro konverzi, kde ji zapneš, nastavíš údaje, připojíš na MySQL celý iConomy, restartuješ server, vypneš konverzaci, restartuješ a mělo by to být :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦


Zpět na „Návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host