Server: 93.91.240.160:37258
Zdravím, mám web postavený na redakčním systému WORDPRESS a chci používat plugin MINESTATUS ale potřeboval bych ho pro 3 servery a další asi budu přidávat. Jenže když 2× a vícekrát přidám minestatus do widgetu tak se zobrazí pouze první status serveru a druhý hází error. Nemáte někdo předělaný tento plugin pro wordpress? Děkuji
Wordpress MINESTATUS
-
Wordpress MINESTATUS
Karma potěší 

- tes
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wordpress MINESTATUS
Plánuji předělat celý MineStatus a zveřejnit úpravy (včetně cachování údajů, nezatěžuje web), ale momentálně na to nemám čas.
Pro tebe jsem udělal fix:
Ve složce /wp-content/plugins/minestatus/ nahraď soubor minestatus.php tímto: http://www.netfire.cz/temp/minestatus_fix.zip
Jedná se jen o přidání kontroly existence classy, ale funguje bezvadně. Nahlásím to i autorovi, ať to fixne.
edit: musíš mít tu nejnovější verzi minestatusu, aby to fungovalo (jen upozorňuji)
Pro tebe jsem udělal fix:
Ve složce /wp-content/plugins/minestatus/ nahraď soubor minestatus.php tímto: http://www.netfire.cz/temp/minestatus_fix.zip
Jedná se jen o přidání kontroly existence classy, ale funguje bezvadně. Nahlásím to i autorovi, ať to fixne.
edit: musíš mít tu nejnovější verzi minestatusu, aby to fungovalo (jen upozorňuji)

Nyní programuji také scripty/programy na zakázku.
- Sejcek
-
Díky tesy za fix. Jednou jsem si tě už přidával na skype kvůli tomuto problému ale říkal jsi mi, že mi toto neposkytneš
tak či tak díky 

Karma potěší 

- tes
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:

komu to pomohlo, muzete karma +, potěší

Nyní programuji také scripty/programy na zakázku.