BF: BC2 - Vietnam

Technická podpora ke hře Battlefield: Bad Company 2
Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1234
Věk: 30
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

BF: BC2 - Vietnam

#1 Příspěvekod Austin » 17 pro 2010, 01:03

V sobotu vychazi BC2 Vietnam. Jakmile dostaneme od DICE povoleni, bude v control panelu mozno server jednoduse prepinat mezi std. BC2 a Vietnam.
My uz jsme si Vietnam zahrali (dostali jsme par klicu pro otestovani serveru), takze muzu potvrdit ze je vse OK a pripraveno k hrani.

Prepinat mod lze v Control panelu v Zakladnim nastaveni
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1234
Věk: 30
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: BF: BC2 - Vietnam

#2 Příspěvekod Austin » 18 pro 2010, 15:41

Procon nova verze 0.6.4.0, stahnete si ji, jinak Vam nepujde Vietnam ovladat.
Pokud se Vam neupdatnul procon layer, napiste, updatnu jej manualne.

Pokud mate vse spravne updatovano, v CP zmeneno na Vietnam a presto se Vam v proconu neukazuji nove mapy, smazte si server z proconu a smazte taky jeho config z procon/Configs a pote znovu server normalne pridejte.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

djtom
Příspěvky: 2
Registrován: 24 pro 2010, 23:45
Reputation: 0

Re: BF: BC2 - Vietnam

#3 Příspěvekod djtom » 24 pro 2010, 23:49

Jak prepnout [control panelu] B.B.C2 na Vietnam Mapy diky.

81.0.217.181:

27211

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1234
Věk: 30
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: BF: BC2 - Vietnam

#4 Příspěvekod Austin » 25 pro 2010, 12:04

Prepinat mod lze v Control panelu v Zakladnim nastaveni
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

djtom
Příspěvky: 2
Registrován: 24 pro 2010, 23:45
Reputation: 0

Re: BF: BC2 - Vietnam

#5 Příspěvekod djtom » 25 pro 2010, 12:16

Diky uz to tam je. Vse OK.diky

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1234
Věk: 30
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: BF: BC2 - Vietnam

#6 Příspěvekod Austin » 30 pro 2010, 14:27

Dnes vysel mappack 8, zpristupnena byla mapa "Operation Hastings", procon na to zatim neni pripraveny, takze do te doby jedine pres konzoli

mapList.append levels/nam_mp_007cq 2
mapList.append levels/nam_mp_007r 2
mapList.append levels/nam_mp_007sr 2
mapList.append levels/nam_mp_007sdm 2
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

master_disaster
Příspěvky: 1
Registrován: 16 říj 2016, 10:32
Reputation: 0

Re: BF: BC2 - Vietnam

#7 Příspěvekod master_disaster » 16 říj 2016, 10:43

Dobrý den,
Vy jste tu možnost přepnout mapy na Vietnam opět zrušili? V základním nastavení to nevidím (snad nejsem hloupý a slepý :D )
81.0.217.181:27651

EDIT: vyřešeno, děkuji


Zpět na „BattleField: Bad Company 2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host