Procon Server - Problém s připojením

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 38
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#11 Příspěvekod TRICKX2 » 09 dub 2012, 21:11

Obrázek
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#12 Příspěvekod MiniMe » 10 dub 2012, 00:20

To je neaktuálností českého překladu. Při nastavené angličtiny by to mělo být ok.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 38
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#13 Příspěvekod TRICKX2 » 10 dub 2012, 12:23

to jsem si puvodne myslel taky ale tim to neni :cry:
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#14 Příspěvekod Atimaster » 10 dub 2012, 23:10

boha, tak zasranej disk, ten pc jede na 50% svého vykonu, věř mi.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 38
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#15 Příspěvekod TRICKX2 » 10 dub 2012, 23:24

urcite ne :D to co je na plose neni na sys. hdd ;) od toho mam jeste 2x500gb v raidu kdyby jsi radeji poradil s problemem :?
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#16 Příspěvekod Atimaster » 11 dub 2012, 01:45

Měl jsem hodně problému s proconem, ale toto jsem ještě neměl, takže nemohu sloužit :(
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#17 Příspěvekod MiniMe » 11 dub 2012, 13:45

Mi to bez problému funguje. Bude to nějaký klientský problém. Zkuste manuálně zkontrolovat aktualizaci nebo procon znovu stáhnout.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 38
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#18 Příspěvekod TRICKX2 » 12 dub 2012, 08:39

to jsem udelal a nechal na puvodnich hodnotach a po prihlaseni na server a v nastaveni stejna situace (prava mam full) vidim to na reinstal systemu (po roce je asi na case :D )
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#19 Příspěvekod Atimaster » 19 dub 2012, 18:48

Dobrý den, může mi někdo rozumně vysvětlit, proč mám neustále problém se přihlásit do proconu, když s ním nic nedělám, neměním hesla a neustále píše hlášku, že se nemůže spojit, dnes zapnu procon a opět mi nejde přihlásit :(:(, už mě to unavuje. chtělo by to opravdu trošičku podrobněji napsat proč, nebo jak to spravit a kde. Někde píšete že v configu je změněno heslo, ale není. opět u mě problém se přihlásit :( Uživatel 37673, díky za opravu a za vysvětlení nejen pro mě. Do procon forstbite se prihlasim pres ip adresu, ale tam nemam pluginy a nic. Přeinstaloval jsem ho.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#20 Příspěvekod MiniMe » 20 dub 2012, 10:16

Na server i procon se bez problému připojím. Nějak jsem nepochopil, jestli se vám nejde přihlásit na server nebo procon.

Pokud se vám nejde přihlásit na procon a nepomůže jeho restart, pak zkuste při problémech spustit v příkazové řádce příkaz:

Kód: Vybrat vše

tracert procon.fakaheda.eu
Jeho výstup tady pak zkopírujte.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host