Nastavení hesla na server

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1241
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Nastavení hesla na server

#1 Příspěvekod Austin » 12 pro 2011, 16:05

Abyste mohli server zaheslovat, je potreba, aby byl server nerankovany. Do configu startup.txt je tudiz nutno pridat

Kód: Vybrat vše

vars.ranked false

a heslo pote nastavit pomoci

Kód: Vybrat vše

vars.gamePassword "mojeheslo"


Musite hlavne dbat na poradi techto dvou prikazu. Nastaveni vars.ranked false musi byt vzdy pred nastavenim hesla, jinak to nebude fungovat.

Kód: Vybrat vše

vars.ranked false
vars.gamePassword "mojeheslo"
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení hesla na server

#2 Příspěvekod MiniMe » 06 bře 2012, 12:03

Poznámka: Toto nastavení není možné provádět přes Procon. Kvůli Battlelogu je nutný restart serveru.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

ImpresaSVK
Příspěvky: 3
Registrován: 28 bře 2012, 17:49
Reputation: 0

Re: Nastavení hesla na server

#3 Příspěvekod ImpresaSVK » 28 bře 2012, 17:56

Zdravím vás..
IP serveru: 109.74.146.70:37468 (svk.fakaheda.eu:37468) vo ftp som upravil startup.txt a vložil som ho tam vami spomínané kódy na zaheslovanie vyzerá to takto

    vars.serverName "PIRATES"
    vars.serverDescription "Hosted by FakaHeda.EU"
    admin.password "*****"vars.ranked false vars.gamePassword "*****"
    vars.roundStartPlayerCount 4
    vars.roundRestartPlayerCount 2
    vars.maxPlayers 64
    vars.ranked false
    vars.gamePassword "*****"

heslá som cenzuroval..
Otázka na vás je prečo sa mi nepodarilo server zaheslovať keď som urobil všetko podľa vás skúšal som aj nastaviť heslo v procone tiež s tým istým výsledkom.Druhá vec dá sa na proconu ako je config generator vkladať kody pretože ja keď kliknem na kopirovať do schránky tak sa nič nedeje a postup na fore som nenašiel ak jestvuje ospravedľnujem sa.
Ďakujem za odpoveď...

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1241
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení hesla na server

#4 Příspěvekod Austin » 28 bře 2012, 21:42

Zdravim,
admin.password "*****"vars.ranked false vars.gamePassword "*****"
tohle nemuze byt na jednom radku, na jeden radek vzdy jen jeden prikaz.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení hesla na server

#5 Příspěvekod MiniMe » 29 bře 2012, 17:18

Jak psal kolega. V případě, že server při čtení configu narazí na chybu, další řádky už nečte. S config generatorem úplně nerozumím dotazu.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení hesla na server

#6 Příspěvekod Atimaster » 07 zář 2012, 20:05

předpokládám, že pro odemčení vše odstranit co bylo přidané.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení hesla na server

#7 Příspěvekod MiniMe » 07 zář 2012, 20:42

Stačí pak zapnout rank, případně pokud chcete nerankovaný server, tak umazat heslo.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

macek90
Příspěvky: 1
Registrován: 03 říj 2012, 11:01
Reputation: 0

Re: Nastavení hesla na server

#8 Příspěvekod macek90 » 03 říj 2012, 11:05

když sem zkoušel nastavit server "no ranked" tak sem si v FTP smazal soubor Startup a těd sa mě v základním nastavení neukazuje jeho popis na webu.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti