Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Norick98
Příspěvky: 24
Registrován: 22 dub 2010, 19:19
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#101 Příspěvekod Norick98 » 03 lis 2011, 16:14

My mame novy problem.
Nas server sa vola: SK Slovak Bad Company :: http://www.slovakbc.com ::
port: 27692

Na zaciatku sa ludia napajali celkom rychlo / skoda tych crashov ze :) / no a posledne tri dni ho nevieme rozbehat na viac hracov a dnes sme si vsimli ze server sa nezobrazuje na Server Liste pokial nedame vyhladat urcitu cast jeho nazvu. Cize sa tam ludia napoja len cez friendov alebo ak si daju vyhladat napr "Slovak" . Myslim ze som tu videl niekde prispevok podobneho typu, ale neviek kde a ci sa to dalo nejak vyriesit.

Filtre su vypnute.. davame len vyhladavat mapu ktorou sme si uplne isty ze prave bezi na serveri.
Nazov sme nemenili, no vecer skusim zadat kratsi nazov ako ste spominali v predoslych postoch
Ak to nepomoze, dame reinstalovat server aby mal default nastavenia. Snad to pomoze.

UPDATE: Na nasom serveri ide HC. Ked v PRESET odkliknem Hardcore tak ho najde medzi serverami ale ked nie je odkliknuty ziadny PRESET tak ho nenajde.. zeby sa nezmestil do serverlistu ked ich ma zobrazit vsetky s danou mapou? Skoda ze neukazuje ping, lebo ked nas server zobrazuje tak je az daleko dole... ak by sa to dalo zoradit podla pingu tak myslim ze by bol vyssie.

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1241
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#102 Příspěvekod Austin » 03 lis 2011, 17:24

Tohle je zase chyba v battlelogu, to vyhledavani tam celkove funguje pofiderne. Ono to nikdy neukaze vsechny servery. Tusim ze to zobrazi jen prvnich 150 serveru, zbytek ne, navic to ani neni nejak nahodne, ale furt to ukazuje ty stejne. To by taky melo byt v pristich dnech nejakym zpusobem opraveno a predelano.
Pokud Vam to server najde podle jmena, coz najde (ted jsem ho hledal a normalne nasel), pak je to OK.
V dalsim releasu serveru pribudou i v battlelogu nejake novinky ohledne vyhledavani serveru, quick matchu atd. , nicmene o tom zatim nemame dovoleno mluvit, takze vic k tomu bohuzel rict nemuzu.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#103 Příspěvekod Spiker » 03 lis 2011, 18:12

nám to tu 64 dnes nemohlo najít celé dopoledne. pouze po manuálním resetu se v battlelogu propsal a pak opět zmizel. tohle je problém samotnýho btllogu. vůbec neaktualizuje skutečný stav věcí

Blizar
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2011, 15:39
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#104 Příspěvekod Blizar » 03 lis 2011, 18:22

Tak uvidíme, nastavil jsem pouze to nejnutnější jak bylo řečeno a uvidíme zítra.
To nastavení jsem tam měl tak jak je uvedeno v mauálu pro HC server, aby ho to vubec označilo na server listu jako hardcore...

81Bohemia
Příspěvky: 3
Registrován: 30 říj 2011, 04:27
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#105 Příspěvekod 81Bohemia » 04 lis 2011, 05:22

Zase budu otravnej a zas sem píši stejnej problém. Server 27434 pořád ukazuje max 8hráčů... posílám celej svůj startup config.

startup.txt

Kód: Vybrat vše

admin.password "*****"
punkBuster.activate
vars.gamePassword ""
vars.serverName "******"
vars.bannerUrl "*************"
vars.serverDescription "*********"
vars.friendlyFire false
vars.noInteractivityTimeoutTime 300
vars.teamKillCountForKick 3
vars.teamKillValueIncrease 1
vars.autoBalance true
vars.killCam false
vars.miniMap true
vars.3dSpotting false
vars.miniMapSpotting true
vars.3pCam true
vars.vehicleSpawnAllowed true
vars.vehicleSpawnDelay 100
vars.bulletDamage 100
vars.nameTag false
vars.regenerateHealth false
vars.roundRestartPlayerCount 0
vars.roundStartPlayerCount 1
vars.onlySquadLeaderSpawn false
vars.soldierHealth 60
vars.hud false
vars.playerManDownTime 100
vars.playerRespawnTime 100
vars.maxPlayers 36


maplist.txt

Kód: Vybrat vše

MP_018 ConquestLarge0 2 #Kharg Island conquest large 2 rounds

#-------------------------------------------------------
# CONQUEST MAX 64 slots
#-------------------------------------------------------
MP_001 ConquestLarge0 2 #Grand Bazaar
MP_003 ConquestLarge0 2 #Teheran Highway
MP_007 ConquestLarge0 2 #Caspian Border
MP_011 ConquestLarge0 2 #Seine Crossing
MP_012 ConquestLarge0 2 #Operation Firestorm
MP_013 ConquestLarge0 2 #Damavand Peak
MP_017 ConquestLarge0 2 #Noshahar Canals
MP_018 ConquestLarge0 2 #Kharg Island
MP_Subway ConquestLarge0 2 #Subway


Těsně po resetování serveru, nám to v proconu ukazuje správná počet slotů tj. 36, ale po chvíli se to změní zpět na 8. Když je plný server tak procon ukazuje 36/8. Počet slotů zle měnit jen dolů, čili když nastavím 7 tak mi to ukazuje 7, když v proconu napíši 36, tak se nic nemění a je tam pořád 8.

Server status na Gametracker ukazuje také pouze 8hráčů max, ale battlelog počítá sloty správně.
Tak netuším jestli je to chyba v core Proconu nebo mi něco uniká v control panelu fakahedy, ale je to jediný problém, který nedokáži vyřešit.

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1241
Věk: 31
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#106 Příspěvekod Austin » 04 lis 2011, 10:51

Server verze R8 by mel byt dnes k dispozici i podle battlelogu

* Crashfixes
* RCON bugfixes; banList.add can now ban on player name
* Fixes for team & squad handling, both during and between rounds


Zatim to ale nikdo neobdrzel, bylo nam receno ze proste behem dne, tak snad to rozeslou do tech 14:00 :)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#107 Příspěvekod MiniMe » 04 lis 2011, 12:53

Zkuste hodit

Kód: Vybrat vše

vars.maxPlayers 36

hned na začátek souboru.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#108 Příspěvekod Spiker » 04 lis 2011, 13:15

to Bohemia:
nám procon na 32 ukazuje reálný player limit,ale když skočím v proconu na 64, tak ta je default taky 8 hráčů. v configu jsme to upravovali a stejně si ta konzole dočítá uplný hovadiny. zřejmě to chce fix

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2186
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#109 Příspěvekod MiniMe » 04 lis 2011, 16:23

R8 dorazila, kdo má zájem updatovat dřív než zítra ráno, napište.

EDIT: Změna plánu, dostali jsme příkazem updatovat na R8.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
dubas
Příspěvky: 72
Registrován: 02 črc 2010, 07:23
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#110 Příspěvekod dubas » 06 lis 2011, 23:48

Nevim jestli neco opravili ale uz druhy den nepouzivam stale zapnuty PRoCon a serery relativne drzi. Rush je 2dny a 3hodiny online a CQ by byl uz minimalne 1,5 dne kdyby dnes nespadl.
Nechce se mi verit ze by ty servery taky shazoval zapnuty PRoCon ale az na ten dnesni jeden crash backendu na CQ a nasledny manualni reset to drzi.
PRoCon nyni zapinam jen na nejnutnejsi veci vykopnuti atd.... btw vysla aktulizace na BF3CC a je to uz pouzitelny.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti