Pridání dalšího ingame admina

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Pridání dalšího ingame admina

#1 Příspěvekod Immortel » 07 bře 2015, 14:36

Zdar. Řeším přidání dalšího admina do hry (admin práva, respektive) ale zatím bez úspěchu. Mě práva ve hře fungují ale kamarádovi ne. Při tom jsem mu vše nastavoval úplně stejně a jméno má stejné jako ve hře.
Použil jsem návod, který jsem někde našel (v podstatě to samé co tu https://www.youtube.com/watch?v=IYsm7Sl0rPg), mám i plugin In-Game Admin a troufám si tvrdit že dobře nastavený.
Kamarád se stále setkává s hláškou, že nemá dostatečná privilegia.
Tip kde by mohl být zakopaný pes?

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#2 Příspěvekod Atimaster » 07 bře 2015, 17:28

Plugin in game admin je už součásti proconu.
Napiš IP a port serveru. (Identifikuj server Battlefield 3, který máš na Fakahedě.)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#3 Příspěvekod Immortel » 07 bře 2015, 20:17

81.0.217.173:27128

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#4 Příspěvekod Atimaster » 08 bře 2015, 04:24

Ahoj, přidat admina můžeš různými způsoby, zkusím ti podrobně napsat jak.

První varianta je plugin In game admin, který musíš mít zaplý a jak asi jistě víš, umožňuje hráči využívat příkazy ve hře.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Hráč musí být přidán na procon účtě pod stejným nickem, jaký má na Battlelogu a to naprosto přesně, pak mu budou příkazy fungovat. Účet přidáváš přes procon, i když né vždy to jde, já osobně přidávám účet přímo přes FTP, tam je to jistota. Proto ti ukážu i jak přidat účet přes FTP.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Jakmile uděláš účet na proconě, nesmíš zapomenout nastavit uživateli práva. POZOR, je velice důležité, aby jsi měl zaškrklou první položku "Povolit vzdálený přístup pomocí konzole" Bez toho by se na procon nepřipojil.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Pak už není žádný problém, aby dotyčnému hráči fungovaly příkazy ve hře. Před každým příkazem je potřeba dát příslušný znak.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Pokuď ti zlobí přidávání účtů přes procon, je možné je přidat přes FTP proconu. Osobně už to dělám jen přes ten FTP. Otevři si FTP třeba v total commanderu a udělej si připojení.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Jakmile se připojíš, vykoukne na tebe FTP serveru procon a tebe zajímá první položka Config.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


V otevřené tabulce tě zajímá položka (textový dokument) account, na který dlouze klikneš pravým tlačítkem myši a dáš položku upravit, tím ti vyjede textový soubor na jeho editaci.
Před každým novým účtem musí být příkaz - procon.public.accounts.create "NICK" "HESLO" Každý nový účet se píše na další nový řádek. Vytvoříš účet, dáš zavřít, přepsat soubory ANO a restartuješ procon, tím se ti stejně vytvoří účet na serveru procon a nastavíš práva. Celá operace trvá asi 30 sekund. Nezapomenout na uvozovky mezi nickem a heslem.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Když vše uděláš správně, tak nově přidaný admin bude mít přístup k in game příkazům a k právům které mu nastavíš na proconě. Pokuď by byl stále problém, doporuřuji přeinstalovat procon server.

Snad ti tenhle návod pomohl a vyřešíš svůj problém. Kdyby něco, napiš.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#5 Příspěvekod Immortel » 08 bře 2015, 14:08

Díky za vyčerpávající návod. V podstatě jsem zkoušel vše a dnes i metodu přes FTP. Účet jsem kamarádovi zřídil, jen teď nevím; Od té doby nebyl restartnutý ani procon ani server, musí se restartovat? A heslo které mu přidělím... Kde ho on pak použije? Pochybuji, že musí být stejné jako má do originu.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#6 Příspěvekod Atimaster » 08 bře 2015, 14:33

Ahoj, za návod nemáš zač. Heslo si dá jaké chce, nemusí mít stejné jak na Battlelogu (Originu), to je heslo k přihlášení na procon. Kde může používat adminské příkazy mimo připojení sebesamého na server. Herní server by jsi měl restartovat minimálně jednou denně, ramky se zaplňují a může ti lagovat, když restartuješ herní server, restartuje se automaticky i procon. Když restartuješ jen procon, server se nerestartuje.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#7 Příspěvekod Immortel » 08 bře 2015, 19:14

Server je nastaven na noční restartování, jak je tomu v defaultu. Ale myslel jsem to tak, že jsem udělal některé změny dopoledne a pak jsem už neměl jak restartovat server, neboť tam byli stále hráči. Takže čekám až se server vyprázdní a pak budeme testovat.
Nejsem si jistý zda si rozumíme... Chtěl bych, abyc kamarád mohl zadávat administrátorské příkazy rovnou ve hře (ingame). Mě se to povedlo pro svojí postavu udělat ale pro jeho se mi to nedaří.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#8 Příspěvekod Atimaster » 08 bře 2015, 21:19

Aby mohl používat příkazy ve hře, musí mít účet na procon serveru, to stačí.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#9 Příspěvekod Immortel » 09 bře 2015, 18:39

Specifikuj prosím "účet na procon serveru".

Raději se zeptám několikrát blbě, než něco potentním ;)

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 39
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#10 Příspěvekod Atimaster » 09 bře 2015, 19:34

Druhej obrázek v mém příspěvku, kde jsem ti to psal :)
Procon frostbite, tam musí mít ten účet.
Spoiler: zobrazit
Obrázek


účty
Spoiler: zobrazit
Obrázek


Už to nejde jednodušeji popsat :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host