Nastavení : Procon + Procon server

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#11 Příspěvekod Shooty09CZ » 26 zář 2012, 19:11

Zdravím, chtěl bych poprosit jestli by jste mi mohl poslat údaje + heslo přes které se mužu připojit přes totalcomander na server a nahrát pluginy. Děkuji

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2185
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#12 Příspěvekod MiniMe » 27 zář 2012, 09:48

Heslo jste zadával při instalaci a další údaje máte v control panelu.

Kód: Vybrat vše

FTP

    Hostitel: procon.fakaheda.eu
    Uživatel: 37072
    Heslo: Vámi zadané heslo při instalaci / reinstalaci
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#13 Příspěvekod Shooty09CZ » 27 zář 2012, 11:37

Zdravím, přeinstaloval jsem procon server - už se do složky přes totalcomander dostanu ale zase se nemužu připojit přes procon , nejdřívemi to napsalo že účet neexistuje tak jsem se chtěl zeptat jestli se při té přeinstalaci všechny účty které jsem tam měli s heslama nastavené smazaly ? A tet mi to píše že Chyba připojení: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neopověděla, nebo vytvořené připojení selhalo,protože neodpověděl připojený hostitel 93.91.250.107:37072. Připojení přes admin a heslokteré jte mi nedávno zasílal také nefunguje.

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2185
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#14 Příspěvekod MiniMe » 27 zář 2012, 11:44

Viz SZ
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

ouyeah
Příspěvky: 2
Registrován: 03 lis 2012, 21:21
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#15 Příspěvekod ouyeah » 03 lis 2012, 22:05

Zdravim,

nedari se mi pripojit proconem na procon layer, logon bych mel mit vyplneny spravne, server layer jsem zkousel preinstalovat s novym heslem, ktere jsem zadal technikou ctrl+c ctrl+v z poznamkokveho bloku jak do weboveho rozhrani tak do proconu.

Prosim pomoc, selhava mi fantazie. (jsem v tomto novacek, toto je prvni pokus)

EDIT: na FTP proconu se dostanu, pripojeni pres procon frostbite mi nefunguje. Procon se asi nejak pripoji ale soustavne mi hlasi, ze mam spatne heslo. Kdyz zadam jiny nazev uctu nez admin, hlaska rika ze uzivatel neexistuje.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 38
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#16 Příspěvekod Atimaster » 04 lis 2012, 12:49

Asi špatné heslo na server a jiné v proconu.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2185
Věk: 30
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#17 Příspěvekod MiniMe » 04 lis 2012, 14:43

Neidentifikoval jsi server...
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

ouyeah
Příspěvky: 2
Registrován: 03 lis 2012, 21:21
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#18 Příspěvekod ouyeah » 04 lis 2012, 16:08

uz vim v cem byl problem, at preinstalovavam procon layer jak chci heslo na admina je stale admin (jiz zmeneno) Zatimco heslo na ftp proconu se zmeni....

romannsonn
Příspěvky: 1
Registrován: 08 bře 2013, 19:09
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#19 Příspěvekod romannsonn » 10 úno 2016, 09:49

Prosím,co mám zadat při přihlašování do ProconFrostbite?

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 38
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#20 Příspěvekod Atimaster » 21 úno 2016, 03:06

Ahoj, přihlašovací údaje které sis zadal při instalaci proconu :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host