[World] pred menom

Obecné řešení problémů s herními servery nevztahujícími se na žádnou konkrétní hru
Message
Autor
Egous_Cz
Příspěvky: 20
Věk: 15
Registrován: 12 srp 2016, 22:01
Reputation: 0

[World] pred menom

#1 Příspěvekod Egous_Cz » 03 zář 2016, 21:13

potrebujem poradit s tým, že ked dam na server PlotMe a multiverse tak mam pred menom [World] a ja to tam nechcem mat aj ked tam mam Authme a Vault... pls poradte ako to dat preč ked chcem mať PlotMe. Dík ;)
KARMA
Pre všetkých čo pomáhaju.
EGO :D

Uživatelský avatar
Arcas
Příspěvky: 1406
Věk: 19
Registrován: 13 bře 2012, 19:15
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#2 Příspěvekod Arcas » 03 zář 2016, 21:17

Co se podívat do configu multiverse?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Egous_Cz
Příspěvky: 20
Věk: 15
Registrován: 12 srp 2016, 22:01
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#3 Příspěvekod Egous_Cz » 03 zář 2016, 21:21

no jo ale tam jsem to skoušel nastavit ale nejde...
stále mam [world] pre jmenem
KARMA
Pre všetkých čo pomáhaju.
EGO :D

Uživatelský avatar
Arcas
Příspěvky: 1406
Věk: 19
Registrován: 13 bře 2012, 19:15
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#4 Příspěvekod Arcas » 03 zář 2016, 21:24

Pošli config.yml (do code)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Egous_Cz
Příspěvky: 20
Věk: 15
Registrován: 12 srp 2016, 22:01
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#5 Příspěvekod Egous_Cz » 03 zář 2016, 21:36

no ja už to mam prič protože jsem to tam nechtel :D jen stači když řekneš jak co nastavit :D config vyzera nejak takto:

Kód: Vybrat vše

#  -------------------------------------------------------------------------  #
# This is the MV2 Config. If you mess it up, copy the values out              #
# delete it, and it will be regenerated. Then use the ingame interface        #
# to add your values back via the "/mv conf" command.                         #
# When in-game, simply type: "/mv conf ?" for help.                           #
# A config with explanations can be found here:                               #
# https://github.com/Multiverse/Multiverse-Core/wiki/config.yml               #
#                                                                             #
#                                                                             #
#  IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !!IMPORTANT  #
#                                                                             #
# Do NOT delete this line from your config!!!!                                #
# ==: com.onarandombox.MultiverseCore.MultiverseCoreConfiguration            #
#                                                                             #
#  IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !! IMPORTANT !!IMPORTANT  #
#  -------------------------------------------------------------------------  #

multiverse-configuration:
  ==: com.onarandombox.MultiverseCore.MultiverseCoreConfiguration
  enforceaccess: 'false'
  prefixchat: 'true'
  prefixchatformat: '[%world%]%chat%'
  useasyncchat: 'true'
  teleportintercept: 'true'
  firstspawnoverride: 'true'
  displaypermerrors: 'true'
  globaldebug: '0'
  silentstart: 'false'
  messagecooldown: '5000'
  version: '2.9'
  firstspawnworld: world
  teleportcooldown: '1000'
  defaultportalsearch: 'false'
  portalsearchradius: '128'

a ja tam mam o [%world%] vamazane ale aj tak nič nwm si s tým poradit :(
KARMA
Pre všetkých čo pomáhaju.
EGO :D

Uživatelský avatar
Arcas
Příspěvky: 1406
Věk: 19
Registrován: 13 bře 2012, 19:15
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#6 Příspěvekod Arcas » 03 zář 2016, 21:52

Podívej se znovu do toho configu a pořádně si přečti, co máš jak nastavené...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Egous_Cz
Příspěvky: 20
Věk: 15
Registrován: 12 srp 2016, 22:01
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#7 Příspěvekod Egous_Cz » 03 zář 2016, 21:57

no ono jak to vlastne zmením tak dám reload.. a ono se ten config jako kdyby obnoví takže je to furt odznova a odznova protože tam vždy nastavim neco zle.. ja fakt nwm co tam už nastaviť
KARMA
Pre všetkých čo pomáhaju.
EGO :D

Uživatelský avatar
Arcas
Příspěvky: 1406
Věk: 19
Registrován: 13 bře 2012, 19:15
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#8 Příspěvekod Arcas » 03 zář 2016, 22:22

Poradím ti opět - stačí přepnout jedno true na false.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Egous_Cz
Příspěvky: 20
Věk: 15
Registrován: 12 srp 2016, 22:01
Reputation: 0

Re: [World] pred menom

#9 Příspěvekod Egous_Cz » 03 zář 2016, 22:23

prefixchat? :D
KARMA
Pre všetkých čo pomáhaju.
EGO :D

Uživatelský avatar
TheAmazingCave
Příspěvky: 1352
Registrován: 21 led 2013, 16:31
Reputation: 1

Re: [World] pred menom

#10 Příspěvekod TheAmazingCave » 03 zář 2016, 22:24

prefixchat: 'true' na prefixchat: 'false'
Obrázek


Zpět na „Herní servery obecně“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host